โรงงานเครื่องชงกาแฟที่เก่าแก่ ของอิตาลี เบซเซร่า Bezzera คศ 1905

Last updated: Feb 21, 2020  |  57 จำนวนผู้เข้าชม  |  PRODUCT REVIEW

โรงงานเครื่องชงกาแฟที่เก่าแก่  ของอิตาลี เบซเซร่า Bezzera  คศ 1905

The company is characterized by a modern production facility and 70 employees, where the components and finished products are designed and manufactured onsite, through the use of state of the art continuous cycle robots and modern numerical control machinery.

Bezzera produces professional and semi-professional espresso coffee machines, exporting its products to approximately 50 countries around the world thanks to a carefully selected network of resellers.

The quality of Bezzera machines has always been the prime objective of the Research & Development Department, which collaborates with the technical services provided by its resellers for continuous improvement of the products, periodically implementing technical updates and training on the culture of espresso coffee.

 

โรงงานเครื่องชงกาแฟที่มีการพัฒนานำสมัย  แม้จะว่าจะเป็นแบรนด์ที่เก่าแก่มากของอิตาลี มีคนงาน อยู่ที่ 70 คน โดยเป็นส่วนประกอบและชิ้นส่วนต่างๆได้ผ่านการออกแบบและพัฒนาเอง และใช้เครื่องจักรหุ่นยนต์เข้ามาควบคุมการผลิตในบางส่วน

 

เบซเซร่า เป็นโรงงานที่ผลิตเครื่องชงกาแฟในระดับมืออาชีพและกึ่งมืออาชีพ โดยมีการส่งออกไปจำหน่านยมากกว่า 50 ประเทศทั่วโลก โดยเลือกที่จะนำเสนอผ่านตัวแทนที่ได้รับการแต่งตั้งเท่านั้นเพื่อให้ ลูกค้าได้รับการฝึกฝนใช้งานเครื่องจากผู้ชำนาญการณ์

 

คุณภาพของเครื่องชงกาแฟของเรานั้นถือเป็นเป้าหมายหลัก โดยมีทีมงานค้นคว้าและพัฒนาทำงานอย่างต่อเนื่อง โดยทำงานร่วมกันกับทีมดูแลหลังการขาย เพื่อที่จะทำให้สินค้าได้ถูกพัฒนาเป็นไปตามเทคโนโลยีสมัยใหม่ รวมถึงการปรับปรุงเพื่อตอบโจทย์ของวัฒนธรรมการดื่มและการชงกาแฟเอสเพรสโซ่